Specialisten inom Oral Protetik är kliniskt verksam vid både Centrum för Specialisttandvård i Örebro och Tandverkeriet Aiff AB i Karlstad. Hans resa inom digital tandvård tog en betydande vändning 2017 när han köpte sin första 3D-printer. Detta öppnade upp en ny värld av möjligheter och tillämpningar, från att förbättra arbetsmoment i tillverkning av ansiktsepiteser till att utveckla avancerade kirurgiska guider, digitala uppvaxningar och tandregleringslösningar.

Hans engagemang och entusiasm för digital teknik går inte att ta miste på. Detta bekräftas av titeln på hans examensföreläsning vid specialistexamen: “Vägen till förutsägbar protetik – via digital teknik.” Denna föreläsning demonstrerade hans starka förkärlek för att använda digital teknik som en väg till att förbättra och förutsäga resultaten inom oral protetik.

För närvarande är han doktorand inom materialvetenskap vid Malmö Universitet. Där fokuserar hans forskning på monolitiska keramiska konstruktioner, vilket markerar ännu en viktig aspekt av hans multidisciplinära kompetens och bidrag till dentalvården.